Klassiske designvaser til dit hjem

vaser

Der findes en lang række designprodukter, som består år efter år, og aldrig går af mode. Det samme gør sig gældende indenfor vaser. Se en række af de mest anerkendte danske designklassikere indenfor vaser her.

 

Royal Copenhagen Mega Riflet

rc

Royal Copenhagens klassiske musselmalede mønster går igen på denne smukke nyfortolkning af blå mega riflet. Det velkendte mønster består af et forstørret udvalg af specifikke detaljer af dekorationen, så mønsteret har fået et helt nyt, innovativt udtryk. Vasen fås i to forskellige størrelser – den lille er 15 cm og den store er 20,5 cm høj.

 

 

Kähler Omaggio

omaggio stor

Den klassiske Kähler Omaggio vase er ligeledes en nyfortolkning af Kählers tidligere designs, hvor form og præcision var i fokus. Vasen er designet i flere forskellige størrelser og i mange moderigtige farver.

 

Lyngby Vasen

lyngby

Den originale Lyngby Vase blev designet helt tilbage i 1930’erne. Det er det eksakt samme design som går igen i relanceringen af Lyngby Vasen i glaseret porcelæn. Over tid er den klassiske og tidsløse Lyngby Vase blevet et designikon for designelskere og samlere. Findes i mange forskellige størrelser – fra 8 cm til 38 cm høj.

 

Georg Jensen Mama Vase

gj

Georg Jensen er kendt for sine minimalistiske designs i rustfrit stål. De skarpe linjer og den minutiøse strenghed i designet er inden undtagelse i et af de seneste designs – Mama Vasen. Vasen er lanceret i 2012, men udtrykker tydeligt de klassiske og tidsløse Georg Jensen designs.