RESIDENZ

ME BY STARCK – til det individuelle præg

f78c98_Duravit_ME_by_Starck

Minimalistisk design er kunsten at fokusere på det essentielle, gøre det sanseligt og samtidig skabe mulighed for at sætte et individuelt præg på badeværelset. Hvem andre end Philippe Starck kan løse den udfordring. Med sin nye serie ME by Starck har den franske stjernedesigner igen skabt en badeværelsesserie for Duravit, der ikke blot lever op til æstetiske krav, men også passer ind i alle stilgenrer og giver serien et utal af designmuligheder.

Med seks alsidige håndvaske, der fås fra 450 mm til 650 mm, er ME by Starck en minimalistisk serie, der passer til både private og offentlige rum. Den enkle, slanke kant, som også går igen i toiletter og urinaler, giver håndvasken et let og næsten kantløst look, mens selve bassinet er funktionel og behagelig dyb. Møbelvaskene på 830 og 1030 mm har et fladt design, som giver en ekstra stor afsætningsflade. Bowlerne i samme serie kan kombineres med vaskeskabe og bordplader. De vægmonteret vaske kan kombineres med søjle eller halvsøjle, der har et rent og enkelt udtryk pga. seriens minimalistiske og velbalancerede formsprog.

ME by Starck-serien udmærker sig ikke blot på designsiden, men kan også prale af stærke teknologiske løsninger. For eksempel giver skylle-randen med sit åbne design og kantløse teknologi effektivt skyl. Ligesom det innovative toiletsæde SensoWash Slim har præcisionshængsler, der let kan fjernes, så toilettet er nemt at rengøre.

ME by Starck-serien indeholder desuden bade- og brusekar samt tilbehør designet af Philippe Starck. Kombineret med den nye L-Cube-møbelserie, giver ME by Starck det moderne badeværelse et rent og æstetisk look, og gør ønsket om individualitet til virkelighed.

Produkterne på billedet:

  • Spejl, Duravit, ME by Starck, fra 9.830 DKK
  • Vask, Duravit, ME by Starck, fra 4.265 DKK
  • Vaskeskab, Duravit, ME by Starck, 9.375 DKK