464045_evabrun.jpg

En af Eva Solo’s nye farve denne sæson er en varm brune farve. Opdater dine Eva Solo klassikere, som nu også findes i denne lækre farve.

Skålene fra Eva Solo er ikke alene dekorative men også ekstra anvendelige, fordi de er isoleret med silikone. Derfor kan de bruges til servering af både koldt og varmt.
Eva Solo skål, 30 ml, 2 stk 249,75 DKK

Bordskåneren fra Eva Solo er et musthave i køkkenet. Du slipper for at tænke på varme gryder og sarte bordplader for Eva Solo’s magnetiske bordskåner sidder fast under gryden, og skiller du bordskåneren ad er den lige til at placere under et større fad.
Eva Solo bordskåner, 179,95 DKK

Eva Solo’s selvvandende orkidépotte har også taget efterårets brune farve til sig. Med sit enkle formsprog passer den naturligt ind i den nordiske boligindretning.
Eva Solo orkidépotte, 399 DKK

Den prisbelønnede termokande fra Eva Solo har en knivskarp hældekant og en patenteret hældekrave i rustfrit stål. Dermed sikrer termokanden fra Eva Solo at du ikke får pletter på dugen.
Eva Solo termokande, 1 l, 399 DKK

Eva Solo’s klassiske cafe latte krus kommer nu i efterårets brune farve. Designet er det samme unikke som du kender med silikone beklædning som holder på varmen og sikre et godt greb om kruset.
Eva Solo latte-krus, 360 ml, 2 stk. 199,75 DKK

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *