8a361f_Miyabi_Herman_image

Skarpe knive af høj kvalitet er et must i det seriøse køkken, uanset om det er hverdagsmaden eller den finere gastronomi, der har den højeste prioritet.

Når man sætter et verdenskendt knivbrand og en landskendt Michelin-kok sammen om at udvikle en ny knivserie i luksusklassen, kan resultatet kun blive sublimt. Og den nye Miyabi x Herman knivserie fra Miyabi er ganske enkelt unik. Knivbladene er smedet i 65 lag Damask stål, og skafterne er i det smukt årede, hårdføre pakkatræ og blødt afrundede, så de ligger godt og fast i hånden. Knivene er med andre ord både en fryd at arbejde med og en fryd for øjet. Og har man først arbejdet med en skarp, professionel kniv, er der ingen vej tilbage.

Miyabi hører under ZWILLING-gruppen , der har en lang tradition med produktion af knive og knap 300 års erfaring. Miyabi knivene produceres på egen fabrik i byen Seki i Japan, hvor de gennemgår strenge kvalitetstjek før de når ud på hylderne. Man er derfor altid garanteret en exceptionel kniv, hvor der er kræset for selv mindste detalje.

Miyabi x Herman er en speciel edition serie af high end knive til den kræsne forbruger, der bare vil have det bedste af det bedste. Serien består af seks knive, der tilsammen dækker alle behov, men en god start kunne jo være at ønske sig en i gave. Hver kniv leveres i en eksklusiv gaveæske, som samtidig er et godt sted at opbevare den, for de skarpeste knive skal ikke ligge og rasle rundt i skuffen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *