BLOOM_bed linen_Pale Rose
Sov i “En blomsterdrøm”. Nina Ferlov har designet nyt sengetøj for Georg Jensen. Forårets blomster er vågnet fra deres vinterdvale, og haver og grønne områder er ved at blive fyldt med blomster i et væld af smukke farver. Siden 1991 har Nina Ferlov skabt flere designs for Georg Jensen Damask, og BLOOM er navnet på det nyeste sengetøj i Georg Jensen Damaskkollektionen, hvor Nina Ferlov har fundet inspirationen på sit favoritsted, nemlig i naturen.

”Min lyst til at iagttage er altid med mig, når jeg færdes i naturen. Jeg finder som regel små vækster, som jeg tager med mig hjem for at tegne og male med akvarel. Ofte bliver en akvarel det første, som giver mig ideer til at skabe et mønster. Sådan er Bloom blevet til.”

BLOOM_bed linen_Pale Rose_packshot

”Den lille blomsteragtige form er en idé, jeg fik fra mos. Når en mospude deles, består den af tusinde småbitte plantedele, som jeg har flettet sammen med en stilk, som bevæger sig i et harmonisk samenhængende mønster fremhævet af de fine striber i bunden af stoffet,” siger Nina Ferlov. Designsamarbejdet om BLOOM-sengetøjet startede i Nina Ferlovs atelier med udsigt til haven og de varme okkerfarvede mure i baggården til hendes hus i Middelfart.

BLOOM_bedlinen_Blue Shade

”Man har en god dag, når man har været på besøg hos Nina, der har skuffer og vægge i sit atelier fulde af fantastiske ting. Det er meget inspirerende. Hun er et stille menneske, som bobler indeni med billeder og iagttagelser. Hun ser mønstre, farver og skønhed i hver en lille detalje fundet i naturen,” siger Christian Borch, VP Product Management hos Georg Jensen Damask.

BLOOM-sengetøjet er prydet med enkle og diskrete blomster og vævet i den velkendte damaskkvalitet, men med et lidt blødere og mere rustikt udtryk end traditionel damask. BLOOM kommer i afdæmpede toner, der giver ro i soveværelset, og som understreger det bløde og lette udtryk, der ligger i både teksturen og motivet.

BLOOM-sengetøjet fås til børn og voksne i flere standardstørrelser til priser fra 490,- for babysæt i str. 70×100 / 40×45 cm og fra 1490,- for et voksensæt i str. 140×200 / 60×63 cm. Sengetøjet fås i farverne Blue Shade og Pale Rose og kan allerede nu købes i Georg Jensen Damasks profilbutikker landet over og på damask.dk.

Besøg Georg Jensen Damask i Gravensgade 4, 9000 Aalborg, for at se de nye lækre designs til soveværelset.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *