RESIDENZ

Overvejer du at bygge et nyt hus? Se her og kom godt fra start!

Publiceret 18/11/2021

Ønsker du at bygge et nyt hus, er der rigtig mange ting, du skal tage stilling til. Måske har du en idé om, hvordan det hele skal være, når huset står færdigt, men ofte er det en lang proces at nå dertil. Denne artikel giver nogle gode råd til, hvad du bør overveje, når du skal i gang med at bygge hus.

Spar både penge og vand på dine nye toiletter

Toiletterne er måske ikke det første, du vil gøre dig overvejelser om, når du skal bygge sit nye hus. Dog er det en nødvendighed, og noget du kommer til at benytte meget i dagligdagen. Derfor har det også stor betydning, hvilke toiletter du vælger.

Når du skal vælge toiletter til din bolig, er det en god ide at vælge vandbesparende toiletter. Gå derfor efter et toilet med både lille og stort skyl, da der er rigtig mange penge at spare i fremtiden.

Det kan også være en fordel at købe toiletter, der er overfladebehandlede og dermed meget lettere at rengøre. Ifø Cera fører et stort udvalg af toiletter af denne type. Klik derfor ind på siden og bliv klogere på, hvilke toiletter du skal have monteret i din fremtidige bolig.

Hold dit forbrug nede og vælg en el-aftale med tanke på miljøet

Når du skal have et el-abonnement til din nye bolig, kan du lige se godt vælge et miljøvenligt abonnement. Vælg derfor et energiselskab, der leverer klimavenligt energi fra danske vindmøller og solceller.

Vi har alle et ansvar for vores klima, og dit valg af energi har også en betydning. Vi skal spare på CO2 med henblik på at dæmpe de store klimaforandringer, vi ser verden over. Og et el-abonnement, som tilbyder klimavenlig strøm, er ikke bare fordelagtigt for vores klima og miljø, men også for dig. Et grønt energiselskab stræber sig nemlig efter at spare på energien og dermed holde dit energiforbrug nede. Læs mere hos Blue Energy og find det rette el-abonnement til din kommende bolig.

Gør din drøm til virkelig og få tegnet dit drømmehus

Inden du skal i gang med at bygge dit nye hus, er det vigtigt, at du har en nøjagtig idé om, hvordan huset skal se ud. Dog kan det ofte være svært at virkeliggøre de forestillinger, man har inde i hovedet – nogle gange er det lettere at tegne det først!

Alle er forskellige, og derfor er drømmehuse det også. Få derfor dit hus tegnet helt fra bunden og gør din drøm til virkelighed ved at gå fra et typehus til dit drømmehus.

Fortæl derfor en arkitekt om dine ønsker, hvad enten huset skal være på et eller to plan, være et palæ, indeholde en kælder eller noget helt andet. En arkitekt vil gøre sit bedste for at skabe dit drømmehus og har sikkert også en masse idéer, som du kan lade dig inspirere af.

Med andre ord vil en arkitekt med sin erfaring og viden lytte til dine behov og forvandle et typehus til dit drømmehus.