RDG_Karen Blixen_Glass_Interior

Karen Blixens Jul er en fast del af Rosendahls sortiment og suppleres hvert år med nye design, der emmer af nostalgisk jul med skandinaviske undertoner. Denne sæson har Jette Frölich sat sine romantiske blomstermotiver på to sæt smukke glaskugler. Kombinationen af klart og hvidt glas vækker minder om frostklare dage og designet toppes af smukke ”prinsessekroner” i sølv, ganske som i et rigtigt juleeventyr.

Alle børn og barnlige sjæle drømmer om en hvid jul. Det ved Jette Frölich, som i årtier har været hele Nordens ”Mother Christmas” og har skabt ægte vinterstemning inden døre med sin smukke, detaljerige julepynt. Julen 2014 er Jette Frölich igen en del af Rosendahls julesortiment, når hun sætter sin signaturstreg på to nye sæt glaskugler i serien Karen Blixens Jul. Kuglerne passer både til grantræets grene og til ophæng i vinduerne, hvor hvide vinterblomster bugter sig dekorativt på det klare glas præcis som rimfrost på ruden.

Glaskuglerne sælges i pakker af to styk med motiv af julerose eller tulipan. Motiverne kan med fordel blandes indbyrdes eller sættes sammen med barndommens kugler og gammelt papirklip fra juletræskassen. Som kronen på værket toppes årets nye kugledesign af smukke ”prinsessekroner” i blankt metal, der gør ophænget til en del af dekorationen, helt enkelt og en lille smule royalt.

Karen Blixen Jul glaskugler sælges i pakke med to styk til 169,95 kr.(vejl.)

creamwork - Rosendahl - Karen Blixen

Julepynten er i handlen nu og forhandles blandt andet hos Imerco og Salling i Aalborg. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *