Læs denne artikel og få nogle gode tips og tricks til, hvordan du gør dit badeværelse ekstra indbydende og komfortabelt. Artiklen henvender sig især til dig, der er i gang med at lave et nyt badeværelse og derfor savner noget inspiration til indretningen og lignende.

Vælg et æstetisk afløb til badet

I stedet for det klassiske og kvadratiske afløb kan du med fordel udstyre badeværelset med et atypisk og flot et af slagsen. Der findes nemlig ikke noget bedre end et æstetisk afløb, der gør badeværelset ekstra unikt og indbydende. Et æstetisk afløb er typisk kendetegnet ved et langt afløb, der følger hele den ene side i brusekabinen. Dette ser helt fantastisk ud, men er også meget praktisk, da vandet har nemmere ved at løbe ned i afløbet.

Hos unidrain laver de nogle meget smukke afløb, der uden tvivl gør badeværelset meget mere indbydende og komfortabelt.

Find den perfekte lampe og skab den rette og hyggelige stemning

Badeværelset skal selvfølgelig også være hyggeligt. Derfor er det oplagt at gå på udkig efter en smart lampe, der kan hjælpe med at lave den helt rette stemning. Normalt har du spotlys på badeværelset, men hvis du gerne vil have en lidt anderledes og unik stil, kan du med fordel finde en smart lampe.

Lampen er især god, når du er på badeværelset om morgenen og har svært ved at vågne. En god lampe giver alt andet lige et mere behageligt lys end spotlysene i loftet, der godt kan virke irriterende så tidligt  om morgenen.

På denne hjemmeside finder du et stort udvalg af smukke lamper til badeværelset.

Find inspiration i boligblade og lignende

Udover at følge ovenstående tips er det også en god ide at bladre lidt i boligblade og lignende. I disse blade og magasiner kan du nemlig finde et væld af spændende inspirationsartikler, der også beskæftiger sig med badeværelset.

Bladene og magasinerne er især værd at kigge i, hvis du gerne vil have et badeværelse, der følger de seneste trends og indretningstips som eksisterer. Derudover er bladene også gode, hvis du for eksempel mangler inspiration til HELE huset.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *