Montana_living5_Aure_011

Naturen har alle dage spillet en stor rolle i skandinavisk design. Især farven blå har haft en markant betydning, da den ofte har været anset som synonym med livsnerven i det skandinaviske samfund. Det er farven, der forbindes med både himlen og havet, som har været de vigtigste elementer for ikke alene overlevelse, men i lige så høj grad for trivsel og inspiration.

Blå har alle dage været en stærk skandinavisk farve og en af Montanas mest populære nuancer. Dette skyldes især, at farven indbyder til fordybelse og eftertænksomhed. Det er en farve, der er rolig for øjet og med til skabe balance i hjemmet. For at skabe et personligt og nordisk udtryk, kan man vælge at kombinere Montanas store udvalg af blå farvenuancer som peppermint, kyoto blue, marocco, air og frost.

Montana_living5_Nedregate_002

Skandinavisk design finder ofte fodfæste i de organiske materialer og farver. Det kan ses som en hyldest til den del af verden vi kommer fra, og som en del af den fortælling, som har gjort os til hvem vi er.

Se hvordan de to unge norske TYIN arkitekter forener det blå univers med smukt vejrbidt træ i deres bådhus i Vestlandet: http://montana.dk/Livingvol5/Tyin_Architects

Montana er et møbeldesign, der består af moduler, der kan kombineres på et utal af måder. Det velkendte Montana-modul med fire rum (H:69,6 cm, B:69,6 cm, D:20 cm) koster i vejl. udsalgspris fra 2.404 DKK.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *