RESIDENZ

Send rent drikkevand til Afrika og giv badeværelset et nyt look

1a0e95_Anniversarioafl_b_small

Danske unidrain® sælger i anledning af deres jubilæum 200 stk. af deres nye, designsikre Anniversario afløbsriste til favorabel kampagnepris – og alle pengene fra salget går direkte til at sikre rent og frisk vand til børnehavebørn i Burkina Faso.

Rigtig mange er glade for at købe smukke ting til deres hjem, og rigtig mange er glade for at give penge til gode formål rundt om i verden. Disse to ting bliver nu mulige at forene for dem, der går og drømmer om at friske badeværelset op.

Prisbelønnede unidrain® vil nemlig gerne give noget tilbage til deres loyale kunder og sælger derfor som kampagne de første 200 stk. af sine nye, stilrene Anniversario-afløbsriste til 299 kr. via egen hjemmeside www.unidrain.dk, uanset længde på risten. Alle pengene fra salget går til BØRNEfonden og deres indsats i Burkina Faso for at bygge en brønd og sikre rent drikkevand til børnehavebørnene i landsbyen Kinkirsgogo.

– Vores kunder er afgørende for, at vi på ti år er gået fra en nystartet iværksættervirksomhed til i dag at være en førende leverandør af afløb, riste og brusevægge til badeværelser. Og derfor vil vi gerne give dem et rigtig attraktivt tilbud i anledning af vores jubilæum. Samtidig vil vi gerne bruge anledningen til at støtte en god sag, og da vand jo på mange måder hænger sammen med unidrain®, synes vi, det var oplagt at bruge pengene fra vores kampagnesalg på at skaffe rent vand til et sted i verden, hvor den slags desværre er en mangelvare, fortæller Unidrain A/S’ marketingchef Thomas Skov Simonsen.

En verden til forskel
Næsten 20 % af befolkningen i Burkina Faso er under fem år. Manglen på rent drikkevand udgør både en sundhedsrisiko pga. vandbårne sygdomme og dehydrering, men er også med til at svække børnenes indlæringsevne og mulighed for at udvikle sig senere i livet. Det kan de
60.000 kr. fra salget af afløbsristene være med til at hjælpe på, da de gør det muligt at bygge en brønd, der er indkapslet i beton og har monteret en pumpe, som sikrer hygiejnen.

– Rent vand i hanen er en selvfølge for de fleste danskere. Men for børnene i Burkina Faso gør det en verden til forskel, at vi kan etablere en brønd som den, vi får mulighed for i Kinkirsgogo. Det er et meget konkret projekt, som gør en meget konkret forskel – og det er både vi og børnene glade for, fortæller Corporate Relations Manager, Carolina Mieres fra BØRNEfonden.

Elegant opgradering af afløbet
Anniversario afløbsristen er en nem og hurtig opgradering af det eksisterende unidrain®, så det ser nyt og flot ud igen. Risten indgår i ClassicLine-serien og kan kun skiftes på de unidrain®, hvor der ligger en rist fra denne serie i forvejen.

Køb og støt BØRNEfondens arbejde her: www.unidrain.dk