Svane i Aalborg viser, at small living i køkkenet sagtens kan være smarte løsninger, fine detaljer og godt køkkendesign.Downzing er en stærk global trend, som også påvirker den danske livsstil. Vi bliver mere bevidste om, hvor meget plads og hvor mange møbler vi har behov for.

Vi indretter os på færre kvadratmetre i lejlighed, rækkehus eller byhus. Køkkenet vokser med, nedad. Men det behøver hverken at gå ud over stilen, kvaliteten eller funktionaliteten.

Svane Køkkenet præsenterer i efteråret 2014 sit bud på Small Living med en serie kompakte og superfunktionelle køkkener til rækkehuset, lejligheden eller byhuset. Og vel at mærke uden, at der bliver gået på kompromis med den kvalitet, de materialer og det design, som Svane er kendt for:

”Downsizing behøver ikke at være ensbetydende med downprizing. Tværtimod. Det handler om at lave lækre, gennemtænkte køkkenløsninger, som passer ind i mindre boligtyper,” siger arkitekt MAA Rolf Birk, der arbejder med design, konceptudvikling og butiksindretning hos Svane Køkkenet.

8594b6_Svane_Scene_05_Cam01

SMART køkkenet fra Svane kombinerer gråt med lyse asketræsskuffer og stålgreb i en enkel køkkenløsning til mindre boliger. Pris for køkkenelementer kr. 48.920,-

Nordisk stil
Det nordiske designudtryk, den enkle stil og naturens farver, er fælles træk for alle fem bud på det kompakte køkken. Men ellers folder Svane Køkkenets fire designkøkkener – WBL, S12, Y20 og Smart – sig ud i løsninger til både den urbane unge karriere familie, den fraskilte singlefamilie i 30’erne og seniorerne, der flytter fra store boliger til færre kvadratmetre.

”Svane Køkkenets fire design-køkkener kan kombineres på utallige måder til et kompakt køkken, men også de små funktionelle og lækre detaljer får ekstra betydning i køkkendesignet,” siger forhandler Vagn Simonsen, Svane Køkkenet Aalborg.

Det kompakte køkken udnytter features som dobbeltskuffer, sokkelskuffer og overskabe med særlige lukkefunktioner til det smarte køkken. Desuden tænkes i praktiske hvidevarer som køleskab til indbygning i underskabet og smalle opvaskemaskiner i 45 centimers bredde:

”Tænk også i højden og udnyt højskabe til opbevaring. Ènsidede køkkenløsninger giver ekstra plads i rummet. Det handler om at gennemtænke funktionalitet og behov,” lyder rådet fra Svane butikken.

Inspiration og rådgivning til, hvordan du indretter dig med small living, giver Svane Køkkenet i Aalborg hele weekenden den 4.-5. oktober.

d8422f_114274_Svane_Scene03_Natur-Eg_Cam01

Small living med Svanes SMART køkken i natur eg på fronterne kombineres med gavle i sort eg finer. Sammen med de sorte gribelister og den sorte laminat bordplade giver det køkkenet kant. Hvidevarer fra Miele og vasken fra Blanco Dalago Silgranit Pris for køkkenelementer, bordplade og vask kr. 46.810,-

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *