RESIDENZ

Svane Køkkenets bud på 2015 – K15 for Kool Køkkendesign

5a8c7e_Svane_k15_medium_Vinkel2

Kærlighed til materialer, kvalitet og kreativit rummes i K15. Svane Køkkenet i Aalborg har premiere på det enkle, grebsløse design, der giver dig frihed til at skabe dit eget udtryk.

Svane Køkkenet lancerer i starten af det nye år et nyt køkkendesign. K15 står for alt det, der starter med K ligesom kærlighed. For det er jo i virkeligheden det, vores køkken skal kunne rumme. Kærligheden til livet, familien og den mad, vi laver.

Det er femte år i træk, Svane Køkkenet udvikler et nyt køkken i et skarpt design. K15 er gennemtænkt hele vejen igennem fra de enkle, rene linjer over de glatte grebsløse fronter og helt ned til de mindste detaljer i skufferne.

ff87e4_114439_Svane_K15_Small_Kitchen_Cam01_1_

”Designet er hver gang resultatet af en spændende proces, hvor vi søger at afspejle behov og ønsker hos travle familier,” siger arkitekt MAA, Rolf Birk, ansvarlig for design- og konceptudvikling hos Svane Køkkenet.

Bag udviklingen af K15 ligger der en stærk filosofi. Nemlig troen på det gode design, der forener det funktionelle og det sociale:

”Som boligens vigtigste sociale rum skal køkkenet indbyde til den gode stemning og kunne rumme samværet. For eksempel er det vigtigt med et bord med plads til høje stole, hvor ungerne og vennerne kan slå sig ned.”

Køkkenet er nemlig samlingsstedet med kagebagning og slowfood i weekenden. Konvenience i de travle, hektiske hverdage. Kreativitet, når vi slår os ned ved køkkenbordet, og kvaliteten, i råvarerne og det gode køkkenhåndværk.

c6b5b5_114439_Svane_K15_Small_Kitchen_Cam02_1_

Kanter og kontraster
K15 er hele vejen igennem et kool køkken, der først og fremmest giver dig frihed til at være kreativ og skabe dit helt eget udtryk.

Det enkle og stilrene tager udgangspunkt i det grebsløse udtryk, som danskerne har været vilde med siden det første gang blev lanceret for ti år siden. Netop de glatte fronter indbyder til leg med materialer og farver.

120 centimeter brede skuffer kan kombineres med låger. Overskabe afløses af åbne reoler, som placeres asymmetrisk på væggen, og måske ligefrem fortsætter ind i spisestue.

Vigtigst af alt – K15 kan kombineres med de fleste andre serier fra Svane Køkkenet. Fx K15 i skuffesektioner og WBL højskabe.

K15 får premiere hos Svane Køkkenet i Aalborg i weekenden den 3.-4. januar 2015.