RESIDENZ

Til det moderne badeværelse

Alape_Firnis_1-2

Som skandinaver har vi danskere en naturlig forkærlighed for farven hvid, der på tærsklen til den kolde tid minder os om delikat, nyfalden sne. Også designmæssigt er den neutrale, men strålende smukke ”non-colour” som skabt til Nordic Living og vores ofte minimalistiske indretningsstil, og samtidig har den hvide farve en renhed over sig, der passer perfekt til badeværelset. I dag er badeværelset et af de vigtigste rum i den moderne bolig. Det er her, vi har vores alene-tid, og dyrker vores skønhedsrutiner og ”hjemmespa”. Og det er her, vi skyller travlheden af os med et afstressende bad, der føles som terapi for krop og sjæl.

De tyske producenter Dornbracht og Alape er begge specialiserede i funktionalitet og æstetik til det moderne badeværelse. Dornbracht med sine designarmaturer, og Alape med sine unikke vaske i glaseret stål. Et materiale, der gør det muligt at udfordre håndvaskens klassiske formgivning og fremstille et bredt udvalg af runde, ovale, kvadratiske og rektangulære håndvaske i avanceret formsprog med hårdfør overflade. Samtidig lancerede Alape i år en helt ny hvid overflade, der giver eksklusiv højglans til det store udvalg af skræddersyede badeværelsesmøbler.

Med Dornbrachts klassiske armatur ”Tara” og Alapes overflade-nyhed ”Firnish” har du mulighed for at indrette badeværelset fuldkommen white-on-white. Samtidig skaber de elegante materialekombinationer en stemning af hvid harmoni, der er vigtigere end nogensinde før i boligens vigtigste velværelse; badeværelset.