Trin for trin-guide: Smuk efterårslanterne

2e07e7_Inspiration_7_vocast.jpg

Efteråret er på vej og indbyder til hjemlig hygge og kaffeslabberas. Sæt et personligt præg på en fin lanterne, der kan ledsage dig på de hyggelige efterårsaftener. Kun et par enkle trin skal der til for at gravere en glaslanterne med et smukt ahornblad som motiv. Alternativt kan du dekorere søde småkageglas med fine designs og personlige beskeder.

Værktøj og materialer, du skal bruge for at komme i gang:

  • Multiværktøjet Dremel Micro
  • Diamantstift, 2,0 mm (7134)
  • Blyant
  • Våd klud
  • Lanterne (kan købes i hobbyforretninger)
  • Malertape (kan købes i hobbyforretninger)
  • Kalkerpapir – farveafsmittende papir (kan købes i hobbyforretninger)

Trin 1
Start med at dække området på lanternen, hvor motivet skal være, med malertape. Tegn det motiv, du vil have, direkte på tapen, eller brug evt. vores skabelon af et ahornblad, og overfør det til malertapen ved hjælp kalkerpapiret og en blyant.

Trin 2
Tag derefter din Dremel Micro og påsæt diamantstiften på 2,0 mm. Indstil maskinen på lav hastighed og graver langs stregerne på dit motiv.

Trin 3
Fjern malertapen og rengør derefter lanternen med en våd klud. Fyld den med nødder og et stearinlys, og nyd lanternen, som vil give dig timevis af glæde på de mørke efterårsaftener.

Kreative tips: Der er selvfølgelig andre måder at gøre det på. Du kan fx gravere beskeder til en, du holder af, på et glas, som du derefter fylder med søde kager eller andre lækkerier. Kun fantasien sætter grænser. Rigtig god fornøjelse med projektet!

Dremel® er en af de førende udbydere af præcisions-elværktøj til gør det selv-eksperter og hobbyfolk. Dremels produkter inkluderer kompaktværktøjer (herunder små save og limpistoler), stationære værktøjssystemer (herunder dekupørsave) og markedets førende roterende værktøjssystemer (multiværktøjer). Alle systemer har utallige forsatser og tilbehør i høj kvalitet, der styrker værktøjets alsidighed. Dremel stræber efter at kombinere innovative værktøjsløsninger, funktionalitet og sofistikeret design.

Dremel® blev grundlagt i 1932 af A. J. Dremel. I dag er virksomheden en del af den verdensomspændende Bosch Group, og dens produkter distribueres i mere end 90 lande og forhandles hos både isenkræmmere, byggecentre, hobbyforretninger, online forhandlere og grossister. Det europæiske hovedkontor har til huse i Breda, Holland.