Nuancer af blå

Holm Blå
Farven blå i alle dens afskygninger er et hit i boligindretningen i øjeblikket. De blå nuancer spænder over en bred palette af smukke blå toner. Fra de helt douche, pastel og lyseblå nuancer over i en mere havblå og dyb tone til det turkise. Bland gerne de blå toner sammen på kryds og tværs i indretningen. Det skaber et flot og spændende spil i hjemmet og giver en hyggelig og personlig stemning.

Her et udvalg:

pude 2
Oversize luksus-pude
Cuscino er en oversized pude fra Fatboy. Materialet er i den lækreste 100 pct. stonewashed bomuldskvalitet. Puden passer derfor perfekt ind i et moderne og stilbevidst hjem. Smid én eller flere Cuscino puder i sengen, i en bred vindueskarm eller midt på gulvet som hyggeplads til børnene. Mix og match blandt de 11 friske farver som Cuscino fås i og skab dit helt eget unikke og hyggelige udtryk.

Dimensioner: 99 x 99 cm
Farver: Ses her i farven ‘Blå’
Pris: 799 kr.
Forhandler: Find nærmeste forhandler og se mere på fatboy.dk eller ring på tlf. 3946 4650

TJ4314- 006

Havblå nyhed fra Pillivuyt
Blå Bretagne er en nyhed fra Pillivuyt, som lever op til porcelænproducentens ry om stilsikker fransk elegance og kvalitet. Porcelænet er skabt med udgangspunkt i den særlige stemning, man finder ved havet i Bretagne. Pillivuyt har ladet sig inspirere af de talrige blå farver ved Bretagnes kyststrækning og har skabt to nye glasurer i blå nuancer: ‘Lys Blå’ og ‘Mørk Blå’. Serien rummer tallerkener, skåle, krus og ramekiner i forskellige størrelser og former. Dyk ned i de fascinerende havblå nuancer og dæk op med et elegant og personligt stel.

Pris:
Blå Bretagne salatskål: mørk blå, Ø 20 cm, 379,95 kr.
Blå Bretagne smagstallerken: lys blå, Ø 26,5 cm, 349,95 kr.
Forhandler: Find forhandler og læs mere på www.tj.dkeller ring på tlf. 3613 0920

røre

Designikon i dyb blå nuance
KitchenAid Artisan standmixer blev re-designet i 1937 af den amerikanske designer Egmont Arens. I årenes løb har maskinen modtaget flere designpriser og er bl.a. udstillet på Museum of Modern Art i New York og San Francisco. KitchenAid Artisan er en køkkenmaskine af suveræn kvalitet med en gennemsnitlig levetid på 30 år, hvilket svarer til 400 forbrugstimer. Den har en 300 watt motor med 10 hastigheder. Ud over at være yderst funktionel og praktisk at have ved hånden i et moderne køkken, er KitchenAid-maskinen også utrolig smuk at have stående fremme på køkkenbordet.

Farve: Ses her i farven ‘Blå’
Pris: 4.999,95 kr.
Forhandler: Find forhandler og læs mere på www.tj.dk eller ring på tlf. 3613 0920

lampe

Mød Mr. Blue
Til den populære lampe ‘Edison The Petit’ fås 21 flotte lampeskærme lige til at udskifte efter humør. Lampeskærmene er forskellige som nat og dag og kan derfor tilpasses enhver stil. Den blåstribede cappie ‘Mr. Blue’ pifter enhver kedelig krog op med sin klare og friske blå farve.

Dimensioner: Ø 25 x 16 cm
Farver: Ses her i farven ‘Mr. Blue’
Pris: 129 kr. pr. stk.
Forhandler: Find nærmeste forhandler og se mere på fatboy.dk eller ring på tlf. 3946 4650