RESIDENZ

Anbefaling af 3 gode hjemmesider fyldt med inspiration

bolig

Er du på jagt efter inspiration til boligen, garderoben eller noget helt tredje? I så fald bør du læse med her, hvor vi ser nærmere på tre hjemmesider, der i den grad kan give dig en masse inspiration.

Stayclassy.dk – Når kun det bedste er godt nok

Stayclassy.dk er en hjemmeside som handler om det gode liv herunder luksus varer, lækre ferier og ikke mindst mad i verdensklasse. Hjemmesiden henvender sig især til dig, der aldrig går på kompromis med kvalitet – og kun vil have det bedste af det bedste. Bag Stayclassy.dk finder du et par stilfulde fyre som ved, hvordan du skal sammensætte dit tøj, hvis du gerne vil udstråle klasse og overlegenhed.
Læs mere her: http://stayclassy.dk/

iBoligen.dk – Til dig som elsker boliglivet

Hvis du bare ikke kan få nok af hus og have, så er der ingen tvivl om, at du skal et smut forbi iBoligen.dk. Denne hjemmeside er nemlig fyldt med lækker inspiration til boligen og haven. Inspiration som du med fordel kan benytte i dit eget liv.
iBoligen.dk har bl.a. lavet en flot e-bog om Lr-hus – en virksomhed der beskæftiger sig med nybyggeri. Sådanne e-bøger og lignende kan du bl.a. finde på iBoligen.dk. Den helt store fordel ved det indhold du finder på hjemmesiden er, at det er fyldt med lækker inspiration til boligen. En anden hjemmeside som også beskæftiger sig med boliginspiration, og som er værd at nævne, det er www.bedreboligliv.dk.

Shopsites.dk – Find de bedste gaveideer

Har du svært ved at finde gaver? Frygt ej. På Shopsites.dk har de gjort alt arbejdet for dig. De har samlet nogle af de bedste gaveideer og beskrevet dem, så du som gavekøber meget hurtigt kan finde ud af, hvad der er bedst at give til kæresten, moren, faren, veninden eller hvem du nu skal give gave.

Læs mere her: http://shopsites.dk/